Mennyit ér most az ÁLMOM!? - Támogatásodat kérem időben

Fotó: T.K. - "az élet annyi, amennyit beletöltesz"
A hétvégi Lehetőségek WebKonferencia 2016 sikere után már csak egy dolog jutott eszembe a Soporoni sörözés közben, hogy társadalmi felelősségvállalásként mennyit érhet meg a társadalomnak, hogy sikeres magyarként, boldog legyek - ha ez egyáltalán érdek. Az álmaim értéke ma csak kb. 80 000 forint, amit akár az ismerőseim összedobhatnak a saját bankszámlámra, vagy a Tresó Ifjúsági Klubért Alapítvány számlájára (közleményben: munkahelyteremtés). Ami ennél is jobban izgat, hogy miért érné meg egy fiatalnak, hogy csatlakozzon egy ilyen lúzer közösséghez!?
Fotó: T.K. - mindenkinek lehetnek álmai, amiben támogathatjuk egymást
1. Szerintem nem lúzer, hanem sikerközösség.
2. A klubalapító kitartott élete árán is az álmában (36-ik születésnapján inkább meghalt volna a szülei sírjánál Magyarföldben)
3. Tök jó dolgokkal foglalkoznak (1. Lehetőségek, 2. Önmegvalósítás (önkénteskedés, IKSZ), 3. Kapcsolatok (nemzetközi, szakmai). 
4. Pénzt is keresnek (egyénileg és közösen is)
Fotó: Sopron a hűség Városa (Magyarországon)
Kell ennél több!? Azt írd meg a tresoifjusagiklub@gmail.com címre, illetve az egyéb elérhetőségeinken. 

....... A TITOK -------(nem ODAÁT VAN) ---- hanem ITT ÉS MOST ........
Utóirat
Fotó: T.K. - valahol Európában (Magyarországon)
A jóIsten segítségét kérem, hogy az ÁLMOM valóra váljon, ahogyan Walt Disney fogalmazott: "Minden álmunk valóra válhat, ha van elég bátorságunk a nyomukba eredni." - nekem van és kell (mert küldetésem és kötelezettségemnek tekintem ...)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése