Éredemes lesz leszállni a Földre és feladni az ÁLMOMat

Akik az IGAZI barátaim, azok már meghaltak, de van remény új barátokat szerezni, akik hisznek és támogatnak, szeretnek!
Talán igaza van a környezetemnek és alkalmazkodnom kell, ha életben akarok maradni. Fel kell adnom az álmaimat és a Földön járni, nem hinni valamiben.
A lét a pénzről szól, ha ezt nem tanulom meg, akkor senki vagyok és különbözni fogok másoktól, akik taposnak a mindennapi mókuskerékben. Igazuk van, őrült vagyok, mert fel kell adni ÖNMAGAM, olyan is lehetek, mint mindenki és a dalnak is csak így lesz vége, ha alkalmazkodom a mai magyar ("tudatmódosított") valósághoz. 
Nem szabad olyan példaképeket választanom, akik szerették az életüket, boldogan éltek, amíg meg nem haltak - mert az már mese. 
Teljes árvaként amúgy teljesen mindegy, hogy miben hiszek, mert bárki felnevelhetett volna.
Így olyan is, aki dús gazdag és mindent megad a GYERMEKÉNEK, akiért feláldozta az életét. Imádom a szép és értelmes ÉLETET,  a butasággal még a templomból is ki lehet üldözni.
Fotó: T.K. - elmerülök a múltamat, mert szórakoztató és élményekben gazdag volt
A boldog gyerekkornak vége, vagy mégsem!? Azt majd az IDŐ elnönti, ami szárnyakat ad. Konkrétan fogalmazok:
Ha 2016 végig nem csinálhatom pénzért azt, amiben hiszek és szeretek, akkor közösségi (MAGYAR) öngyilkosságot fogok elkövetni Magyarországon - a HAZÁMBAN -, mert nem lesz miért élnem. Isten engem így segéljen!
Baromira nem érdekel, hogy mi a véleménye sok embernek a másságról 8 (mert, az sok minden lehet és nem vagyok olyan okos, hogy vitatkozzak, de utálom, ha az ismerőseimet utálják attól függetlenül, hogy ismernék őket). 
A lehetőségek összekapcsolódnak, mert egy VILÁGban élünk, a MIÉNKben, ha nem hiszed, akkor hazudsz, amit gyűlölünk. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése